zondag 15 december 2019

Het bestaat!

Het bestaat een mooie en goede nieuwe plek voor mij, de beestenboel en de Camping Les Pourettes.

Dit huis waar ik vrijdag geweest ben is een voltreffer.
Ze ligt prachtig, een klein gedeelte is meteen bewoonbaar en het andere gedeelte is perfect om een vakantiewoning van te maken. De staat van het huis is heel erg goed voor een huis dat deels al 30 jaar leegstaat, dak is 10 jaar oud, in totaal 108m2, water en elektra aanwezig.
Het terrein 6000m2 naast en achter het huis biedt genoeg mogelijkheden om de safaritent neer te zetten een douche gebouwtje en wat kampeerplaatsen.

Ik ben een tweede ronde crowdfunding begonnen en zoek heel hard naar een oplossing om toch een beetje hypotheek te krijgen.

Al met al ik ben er nog niet maar het bewijs dat er een andere plek bestaat waar ik weer gelukkig kan worden doet mij meer dan goed.

Als kers op deze taart heb ik mijn eerste huis verkocht en dat levert genoeg op voor de lopende rekeningen.

Ik ben sinds lange tijd weer een blij mens, en dat is mede namens de enorme hulp van een paar mensen maar ook en net zo belangrijk van de obligatiekopers en donateurs, deze mensen geven mij het gevoel dat ik er niet niet alleen voor sta en dat is het mooiste wat zij mij kunnen geven.

Ik heb  tot woensdag om een bod te doen dus veel gesprekken over geld de komende dagen, niet mijn favoriete bezigheid maar het moet gebeuren.

Keep the faith 🍀


2 opmerkingen:

  1. Noteer ons maar vast voor de huur van de vakantiewoning. Het komende (minimaal) half jaar hebben we helaas wat anders aan ons hoofdzoals je weet, maar we komen.
    John, Mirjam en Meike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We leven erg met je mee Adrienne. Vinden het ook allemaal spannend. Ik zou willen dat we meer konden doen dn wat er nu afgesproken is maar helaas, mijn kerstgratieficatie is dar niet voldoende voor. Hopelijk gaat dit je lukken.

    BeantwoordenVerwijderen